Voleco Schoolvolleybaltoernooi 2020

Woensdag 12 en 19 februari 2020 is door een kleine 200 kinderen van 4 basisscholen (OBS de Schakel, Koningin Wilhelmina School, De Wegwijzer en Koningin Juliana School) uit Krimpen aan de Lek en Ouderkerk aan den IJssel gestreden om de Voleco schoolvolleybal wisselbeker. Op de eerste woensdag was het de beurt aan de kinderen van de groepen 3 t/m 6. De tweede woensdag aan de kinderen van de groepen 7 en 8. We kijken we terug op een leuk, gezellig en sportief toernooi met enthousiaste kinderen! Vanaf de tribunes zijn de kinderen aangemoedigd door veel ouders, grootouders, familie, vriendjes en vriendinnetjes. Na twee woensdagen volleyballen is de Koningin Wilhelmina School de overall winnaar van het Voleco Schoolvolleybaltoernooi 2020 en mochten de wisselbeker in ontvangst nemen. De uitslagen van alle groepen zijn hier te lezen. Alle (groot)ouders, familie en vrienden die de kinderen hebben aangemoedigd, juffen en meesters, coaches van de teams, alle vrijwilligers en sponsoren Party catering service De Drie Maenen, Rabobank Hollandse IJssel, Plus Vergeer, Bomenbanen en Accucentrale super bedankt!

KWSOverallWinnaar2020
Groep3 4Winnaar2020
Groep5Winnaar2020
Groep6Winnaar2020
Groep7Winnaar2020
Groep8Winnaar2020