Vervroegde start VolecoBEACH seizoen

We hadden de start van 2021 volleybal technisch anders voorgesteld. We hadden gehoopt dat de maatregelen in februari versoepeld zouden worden en dat we weer zouden kunnen ballen. Het tegenovergestelde is echter het geval. Extra maatregelen en zelfs een avondklok. De Nevobo heeft laten weten dat de competitie niet wordt herstart. Gezien de huidige maatregelen en de ontwikkelingen (o.a. de risico’s van verspreiding van de Britse variant) verwachten wij dat de kans klein is dat we dit seizoen nog in de zaal zullen volleyballen, al hopen we natuurlijk van wel.

Vervroegde start beachvolleybal

Als bestuur hebben we daarom besloten om zo snel als mogelijk te starten met beachvolleyballen én buitentrainingen! De beperking hierin is echter dat tot eind februari onze beachvelden onder water staan voor de ijsbaan in Lekkerkerk. Vervolgens hebben we de maand maart nodig om de velden klaar te maken voor het nieuwe beachseizoen. In deze maand moeten de velden namelijk drogen, worden de grondplaten van de veldpalen opgehaald en worden de kades aan de binnenkant opgeknapt. Tevens wordt een nieuwe laag zand aangebracht.

Trainingen

Net als voorgaande jaren gaan we weer jeugdtrainingen organiseren. Gekeken wordt om ook aan (jong) volwassenen training te geven. Dit is afhankelijk van de coronaregels (leeftijdgrens). Binnenkort ontvangen jullie meer informatie via de e-mail hoe je je kunt aanmelden voor deze trainingen. Remko Kenter zal de trainingen verzorgen, ondersteund door een groep enthousiaste hulptrainers.