Voleco doet mee aan Rabo ClubSupport!

clubsupport

De Rabobank organiseert Rabo ClubSupport en stelt een deel van de winst beschikbaar aan clubs uit de omgeving! Voleco, VC Krimpen en de Stichting IJssel en Lek Volleybal (beter bekend als het ‘IJssel en Lek jeugd volleybal toernooi’) doen ook mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen. Als Voleco willen we dit jaar het bedrag gaan gebruiken voor de aanschaf van wedstrijd- en trainingsmaterialen voor de jeugd.

Hier hebben we jouw hulp bij nodig! Des te meer stemmen we krijgen des te hoger de sponsorbijdrage van de Rabobank.

Ben jij lid van Rabobank Hollandse IJssel? Dan kun je vanaf 5 oktober je stem uit brengen via de Rabo App. Log in op je Rabo App, ga naar ‘Store’ en kies voor ‘Rabo Clubsupport’ en dan ‘Breng je Stem uit’. Selecteer drie verenigingen en verdeel 5 stemmen (max. 2 per vereniging) over deze verenigingen en dien je stemmen in. Sommige mensen/kinderen ontvangen via de post een stemcode waarmee je kunt stemmen. Volg de instructies in de brief om te stemmen.

Stem tussen 5 en 25 oktober op Voleco, VC Krimpen en Stichting IJssel en Lek Volleybal. Laat je omgeving weten dat wij meedoen en verzamel zoveel mogelijk stemmen.

Nog geen lid maar wel klant van de bank en wil je wel stemmen? Meld je aan via Rabobank Hollandse IJssel als lid en kom in actie! Elke stem is geld waard.

Stem op Voleco!